ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο σχεδιασμός είναι μία αρχέγονη πρακτική για την εξέλιξη μιας ιδέας και μπορεί να έχει οργανικό ή διακοσμητικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση , σε συστήνει με το αποτέλεσμα και διασφαλίζει το προϊόν του .

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Κάθε ιδέα που σας προτείνουμε είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται σε αντίτυπα.

ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Βασικοί άξονες για το σχεδιασμό μιας εξοχικής κατοικίας, θα μπορούσαν να είναι το περιβάλλον , παραδοσιακά αρχιτεκτονικά πρότυπα και διακοσμητικές πινελιές που ‘’μεταφέρουν’’ τη φύση στο εσωτερικό του σπιτιού.

επαγγελματικοι χωροι

Ο σχεδιασμός επαγγελματικών χώρων έχει κυρίως οργανικό χαρακτήρα. Η εργονομία , η αντοχή στη μακρά και καθημερινή χρήση , η ασφάλεια και άλλα σημαντικά στοιχειά θεμελιώνουν μια τέτοια μελέτη. Η διακόσμηση εδώ , επηρεάζεται αρκετά από τη διάρκεια που θέλουμε να έχει στο χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι δικές σας ιδέες έχουν προτεραιότητα και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να τις εξελίξετε. Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στο δημιουργικό τμήμα κατά την εξέλιξη ενός έργου.

infoyannisspiratoscom

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το τηλέφωνο σας

    Όνομα πρoιόντος

    Το μήνυμά σας (απαραίτητο)